5 egg
250 gr sukker - røres til eggedosis
135 gr Melange margarin
135 gr hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
1 plate Dronningsjokolade (125 gr)
1/2 kopp vann
Litt stor, rund form (24-26 cm?). Stekes ved 200 grader i cirka 50 min, nederste rille.
Krem:
1 stk 2-kroners Firkløver (haha, dette er en gammel oppskrift! Prøv med en halvstor plate eller tilpass etter din Firkløversmak!)
1 ss Melange margarin
2 kopper melis
1 kopp "fløtemelk" (igjen et gammelt begrep. Dette skal visstnok være 1/2 kopp fløte og 1/2 kopp helmelk)
Kremen kokes til den er litt tykk. Rør hele tiden for å unngå skorpe. Putt Firkløver oppi, smelt. Del kakebunnen i to. Ha litt av kremen inni, på med lokket og resten oppå. La gjerne renne litt nedover på sidene.
Nam! En av mors kaker, dette også. Alltid populær!
torsdag 7. mai 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar