torsdag 7. mai 2009

Firkløverkake

5 egg
250 gr sukker - røres til eggedosis
135 gr Melange margarin
135 gr hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
1 plate Dronningsjokolade (125 gr)
1/2 kopp vann

Litt stor, rund form (24-26 cm?). Stekes ved 200 grader i cirka 50 min, nederste rille.

Krem:

1 stk 2-kroners Firkløver (haha, dette er en gammel oppskrift! Prøv med en halvstor plate eller tilpass etter din Firkløversmak!)
1 ss Melange margarin
2 kopper melis
1 kopp "fløtemelk" (igjen et gammelt begrep. Dette skal visstnok være 1/2 kopp fløte og 1/2 kopp helmelk)

Kremen kokes til den er litt tykk. Rør hele tiden for å unngå skorpe. Putt Firkløver oppi, smelt. Del kakebunnen i to. Ha litt av kremen inni, på med lokket og resten oppå. La gjerne renne litt nedover på sidene.

Nam! En av mors kaker, dette også. Alltid populær!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar