fredag 13. november 2009

Sjokoladestenger

400 gr Melange margarin
400 gr sukker
600 gr hvetemel
4 ss kakao
2 ts bakepulver
4 strøkne ts vaniljesukker
2 egg

Glasur:

12 ss melis
8-12 dråper romessens (kan sløyfes)
litt vann

Smør og sukker røres hvitt. Sikt på alt det tørre og rør i eggene. Ta deigen på bordet, del den i 12 (eller hvordan det passer) og trill den ut i tynne pølser, tre pølser på hvert stekebrett. De renner utover. Stek på 180 grader midt i ovnen i cirka 20 minutter. Ta på melis med det samme de er tatt ut av ovnen og skjær opp på skrå i fine snitter, ca 1 1/2 cm brede. Pass på at kakene er gjennomstekt. Legges flatt på rist for å tørke for de legges i en tett boks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar